top of page

LiL Jewellery smeedt met veel liefde en vakmanschap het sieraard waar u al jaren van droomt. In samenspraak wordt er een ontwerp gemaakt en met de hand gesmeed, zodat het helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Omdat ieder ontwerp uniek zal er ook maar één exemplaar van ieder juweel zijn en wordt er niks nagemaakt.

Lilian de Leeuw

Mijn naam is Lilian de Leeuw. In 2010 behaalde ik mijn diploma aan de vakschool voor goud- en zilversmeden in Schoonhoven. Aansluitend volgde ik de opleiding Edelsteenkunde DGI, waardoor ik meer kennis vergaarde in de bijzondere eigenschappen van edelstenen en diamant.

Tijdens mijn opleiding werkte ik met veel plezier bij een goudsmid waar ik werkervaring op deed in het vak en het bedienen van klanten in de winkel. In 2014 startte ik mijn eigen atelier waarin ik met passie werk aan opdrachten en het uitbreiden van mijn collectie. Telkens de uitdaging zoekend in de relatie tussen materialen (goud, zilver, parels en edelstenen). Dit alles maakt dat er een uniek sieraad ontstaat speciaal voor u.

 

Erfstukken

Geërfde sieraden hebben vaak veel emotionele waarde. Dit zijn niet altijd sieraden die qua stijl bij u passen en verdwijnen vaak in een lade. Ik vind dit jammer en maak er graag een nieuw juweel van, zodat u dit met plezier kunt dragen. Hierin kunnen typerende gravures, stenen of andere elementen terug komen, zodat de emotionele waarde behouden blijft.

9238C59A-A157-42E4-BC3B-F8A4B28CCEBB_edited.jpg
Neem contact op
bottom of page