top of page
  • fleurtjetromp

Salutions de Perigord Vert

Bijgewerkt op: 2 sep. 2022

Gelegen in het noorden van de Dordogne, de Perigord Vert,


bevindt zich het atelier van LiL Jewellery. Het is 2018 wanneer mijn man en ik op zoek gaan naar een huis in Frankrijk. Goed voorbereid als altijd en met een hele lijst aan voorwaarden belandden we in een klein schilderachtige hameau. Er heerst een weldadige rust en er staat een huis te koop van maar liefst vijf eeuwen oud. We zijn op slag verliefd en nadat de koop is gesloten begint het grote avontuur. We verbouwen het huis ruim een jaar met een Franse aannemer. Het gaat gelukkig voorspoedig en het huis wordt steeds mooier


En nu zit ik hier de helft van het jaar in mijn prachtige atelier in Frankijk. Ik heb uitzicht over onze heerlijke tuin vol met bloemen en kijk verder uit over het groene dal waar zo nu en dan een hert zich laat zien. Het is een heerlijke plek om creaties te laten ontstaan. Geïnspireerd door de grillige omgeving van bossen, weiden en rotsblokken is mijn serie ringen met natuurlijke vorm van gerecycled zilver ontstaan. Bijzonder, geen ring heeft dezelfde vorm.


54 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page